Aug 25, 2009, 11:09 AM

Червено-черно... 

  Poetry » Love
684 0 2

Червено-черно...

Не е мой червеният лак по сатена

на черната ти риза... червено-черно...

Адски ме привлича... Но от

страст и грях нима не произлиза?!

Нима на изневяра не прилича?!

Не е мое червилото, разтекло се по

долната ти устна, преластяваща жените,

както само Дяволът го прави...  -

Издайник на това: при коя

копчето от ризата изпусна...

Копчето ли само? И сърцето

си при нея май забрави...

... че и тази нощ крещиш ми безсърдечно,

че от ревност съм луда...

и любиш ме горещо,

представяйки си друга...

припомняйки ми нещо...

Не е моя сълзата, солено изгаряща...

Не съм аз „ранима и крехка, и плаха”...

Не съм аз жената,

все “Прощавам” повтаряща... 

За изневерите ти съм само...

... смъртна заплаха…

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??