Feb 6, 2010, 6:44 PM

Честит имен ден 

  Poetry
1305 0 1

Слънце в очите ти свети,

вяра в душата ти грей.

Есен ти брули листата,

тъжно сърцето ти пей.

Любов те изпълва изцяло,

ангел небесен насън.

Надежда е твойта мандала:

Аз искам, аз мога, аз съм!

© Изида All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Посветено на едно ретро-светло Светле!!!
Random works
: ??:??