Честит празник
Днес денят какъв е, аз не знам -
дали е Свети Валентин или Трифон Зарезан!?
Важно е, че има празнично настроение,
с много обич, руйно вино и вълнение.
Нека плодородна да е вред Земата,
с умение да зарязваме лозята...
Нека от ранна пролет, чак до зима,
уражай добър винаги за нас да има!
Но едно да влея на всички желая в сърцата,
не прорязвайте с лекота на ближния душата!
Забравете злоба, завист и умора,
запазете обичта... и останете ХОРА!
Животът труден е, зная го до болка.
Стискаме зъби и слушаме фолка...
Но с вяра и с воля напориста,
всичко вършете с обич искренна, чиста!
С любов всеки да отлежда децата,
с любов сме длъжни да променим и съдбата!
И в труда да сложим обич и старание,
да гледаме с човещина и нужно внимание!
Така, щом загърби егоизма си човекът,
ще тръгнем нагоре, бавно и полека!
От обичта ми силна сили наберете...
Честит ви празник! Обичам ви, простете!
А за поздрав искрен и сърдечен,
ще ви даря със стих, с обич наречен!
Бъдете любящи, обичани и добри,
в сърцата от благост да има следи!
Елена Калчева
написано - 14. 02. 2003 г.
Recados, Gifs e Imagens no Glimboo.com
Participe da comunidade do Glimboo no Orkut
© Елена Калчева All rights reserved.
в сърцата от благост да има следи!"
Дай Боже!!! Браво, Ели, благодаря!!! Весело празнуване!
Искрени поздрави!!!