Dec 10, 2008, 1:36 PM

Честит рожден ден 

  Poetry
1979 0 8

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПАМИ !



 

 

 

Честит рожден ден

Ето днес навършваш „важните”петнайсет.

Ставаш ти голяма, знай се.

Ти не искаш вече в мене да се гушиш

И съветите ми май не слушаш.

Тайни имаш и мечти безкрайни,

Радваш се и плачеш скришом.

Огледало, сенки, моливи и гланц.

Жалко, изиграха куклите последен танц.

До скоро във леглото с Мечо спеше.

Ей, как така? До вчера бебе беше.

Не прекарваш вече много време с мене

Дискотеките за майки забранени са.

Е нищо, че си на петнайсет,

На мама си детето малко, знай си.

 

08.12.2008

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??