Sep 14, 2021, 6:28 PM  

Вдъхновена 

  Poetry » Other
594 0 5

Защото си различна.... те обичам,

такава слънчева и все добра,

търсеща в пътеките космични

истината... скрила се в съдба.

Не спирай да я следваш! Ти умееш,

да виждаш слънцето и в тъмнина,

камбаните да чуваш и възпяваш

с думи прости светлата душа.

Бъди щастлива, здрава, оживена!

Прескачай ровове и каменни скали,

защото знам, че само вдъхновените

откриват със сърцето си звезди!

 

 

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??