Jan 1, 2021, 9:39 AM

Честита нова година 

  Poetry » Civilian
394 3 0

 

Честита нова две хиляди двадесет и първа година !!!

Здрав дух в здраво тяло всеки ще трябва да има.

 

Вяра и сила, законност и ред,

смелост и воля, успех и късмет,

 

мир и любов, разум и мъдрост,

мисъл и чувство, упоритост и твърдост,

 

морал и смирение, въздържание и целомъдрие,

доброта и търпение, скромност и милосърдие

 

- в България отдавна ги няма, но дано да ги има

през новата две хиляди двадесет и първа година.

 

д-р изк. Иван Лапатов

© Ivan Lapatov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??