Jan 1, 2018, 8:03 PM

Честита новата година! 

  Poetry
264 1 6

Честита новата година!

 

И свидната ни Татковина

 

да възвисим и възкресим!

 

И прелестта ѝ съхраним!

 

...............................................

 

И РÀЯ ЗЕМЕН овековечим!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??