Jan 30, 2007, 11:15 PM

Четири сезона 

  Poetry
465 0 1
Ти си като нежна пролет-
изпълваш ме със красота.
Разхубавявам се и се чувствам
най-красивата жена.
Ти си като знойно лято-
обсипваш ме със дива страст.
Само с една дума
и имаш над мен безкрайна власт.
Ти си като тиха есен-
даваш ми нежна любов.
Приютяваш ме и ме закриляш
от живота суров.
Ти си като бяла зима-
приспиваш ме със мъжките си ръце.
Докосваш ме и изтръпвам,
а заедно с мен и моето сърце.
Ти си всичко което мога да имам-
четири сезона са събрани в теб.
И аз със пълни шепи взимам
от най-прекрасният човек.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??