Mar 12, 2023, 1:49 PM

Четиристихна детелина 

  Poetry » Love
140 0 0

Търсиш свойто щастие - поспри, 

вгледай се във мен, не съм идеален, 

със лъжата аз не съм на ти,

но на вид съм си... полунормален...

 

Тоест, като всички тука днес. 

Не гони дебеловратите мамути. 

Пари нямам, но пък имам чест,

а пък тя не се купува със валута...

 

Може да ти дам едно сърце, 

много нежност, вярност и обичане.

Животът път е през вселенското море,

да го минем двама без да тичаме. 

 

Щастието, за което ти говорих

ще ти го дам в четиристихна детелина -

И в този миг очите си отворих, 

а ти ми се присмя... и си замина...

 

06.06.2014.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??