Jun 28, 2011, 9:17 PM  

Чиста и свята 

  Poetry
814 0 0

Кой дявол с теб ме събра?

Кой дявол с теб ме свърза?

Поне да можех да разбера,

какво така силно към теб ме привърза?

 

Защо така силно аз те обичам?

Защо си толкоз далеч от мен?

Защо само твоя образ виждам

като мираж и сияние пред мен?

 

Не зная. Не зная какво да направя.

Хиляди въпроси аз си задавам,

дълго време отговора търся,

докато накрая при теб ще го намеря!!!

 

Няма да крия, че именно ти,

превърна живота ми в истинска песен,

окрили ме със нови мечти

и направи светът за мене чудесен!!!

 

Не дяволът с теб ни събра,

не дяволът с теб ни свърза,

а истинска и чиста любовта

сърцата ни в едно ни завърза!!!

 

Нека тази обич, чиста и свята,

дълго във нас да гори

и единствено гробът в земята,

да ни раздели!!!

 

за К.Ф.

© Маги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??