May 20, 2021, 10:47 AM

Човекът?! 

  Poetry
105 0 0

Всеки Език превод си има.

Човекът, единствено,

непреводим е!

 

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??