Mar 25, 2015, 10:15 PM

Човешка заблуда 

  Poetry » Love
557 0 0

Това не е приказна история,

в нея няма намек за любов...

Обич назаем по ирония...

разказан по начин нов...

 

Това не е поезия от страст,

тук не се обича в рими...

Голям любовен контраст,

объркан в представи криви...

 

Тук е човешката заблуда,

как някой, в някого се влюби...

И повярва в любовта луда...

докато умът му се загуби...

 

Това е просто грешка,

обикновена,проста смешка...

Тук не се говори за любов...

това е заблудата човешка...

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??