Nov 30, 2007, 9:53 AM

Чрез теб 

  Poetry
663 0 15

Чрез теб чувстам света,
откривам в него и себе си.
Трепет в душата ми вля,
дълго очаквана свежест.
Как се опивам от устните ти,
как ме изгарят очите ти.
Ще бъдат докоснати днес
от вълшебство душите ни.
Чрез теб откривам рая,
в бели дантели изплетен
от твоята обич красива.
В мен си дълбоко, зная,
и съдбата ми е щастлива.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??