Мога,
мога да направя
чудо с тебе
тази нощ.
Както е чудо
мартенският сняг в косите ми.
Представи си голото ми рамо,
потръпващо,
към теб.
Оставам.
В мислите,
в душата ти.
В очите ти, които ме събличат.
Гола, без думи.
Без клетки.
Решетки.
Без рими.
Там.
В мартенския сняг.
До теб.
~Endless~