17.03.2013 г., 10:27 ч.

Чудо 

  Поезия » Любовна
599 0 2
 
 

Мога,

мога да направя

чудо с тебе

тази нощ.

Както е чудо

мартенският сняг в косите ми.

Представи си голото ми рамо,

потръпващо,

към теб.

Оставам.

В мислите,

в душата ти.

В очите ти, които ме събличат.

Гола, без думи.

Без клетки.

Решетки.

Без рими.

Там.

В мартенския сняг.

До теб.

 

~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??