Чудо на прави водата
Любов искряща затваря рана –
жива вода от небето!
Манна небесна – обич изляна.
Пее във мене сърцето...
В нива безплодна семе покълва –
вяра се влива в душата...
Слънчев лъч смело тук хвърли котва –
чудо направи водата!
И затанцува весел простора.
Вятърът с ласка говори.
И ме прегръщат радостни хора –
някой небето отвори!
© Стойна Димова All rights reserved.
Хубав, топъл и пълен с позитивизъм стих
си ни представила.
Умееш да въздействаш и аз те поздравявам за това!