Feb 14, 2014, 9:04 PM

Чудовище 

  Poetry
529 0 0

В свят от предателства, измами и лъжи,

във който пък и аз не съм невинен,

знам, миналото като лешояд кръжи

и държи ни в пашкула си копринен.

 

Някои падат жертви на плешивите птици,

няма как да продължат с усмивка напред.

Хората рядко остават невинни душици.

Умират отвътре и сеят болка навред.

 

"Все едно се намираш във свят без последици,

говориш, оставяйки разруха и празни черупки,

и нехайно, сякаш на Земята последен си,

убиваш невинните и пориш в душите им дупки."

© Александър Койчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??