Jun 18, 2014, 2:56 PM

Чувства 

  Poetry
541 0 0

Сладко е в любов да се удавиш,
докато всичко друго на суша те привлича.
Но не можеш онуй чувство да забравиш,
което всяка фибра започва да обича.

 

Сладко, но с есенция на гнило,
прокрадва се невидимо в душата.
И става ти едно такова никакво, унило.
Отиваш си, но не минаваш през вратата.

 

Убиваш се, ала и жив оставаш.
Гротескно и пияно изпълнение.

И себе си и чувствата продаваш,
от себичност и крайно умиление.

 

Поредното заучено движение
предава те от крайности във умиление.
И там сред всичко долавя се прозрение.
Какво ли? Край! Забравяш го от удивление!

 

И репетираме за следващото изпълнение...

© Лекса Джорджис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??