Dec 8, 2010, 3:17 PM

Чувство 

  Poetry
592 0 1

Ч У В С Т В О

 

Тъй хубаво е ти да зваеш,

че някой с обич за теб мисли.

Животът - труден, но нехаеш,

щом страниците му разлистиш.

 

О, тази мисъл теб те сгрява

и дава ти неземни сили -

дори и подвизи тогава

готов си да извършиш смели.

 

Едни го щастие наричат

и дар от Бога го зоват.

На смърт го други пък обричат,

не могат да го оценят.

 

А то е чувство тъй красиво!

Не всекиму се то отдава.

Във ежедневието сиво

то смисъл на живота дава.

 

Аз тъй се радвам, че го имам!

Със него аз съм тъй богата!

Не бих го даже заменила

за вси богатства на земята!

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, любовта е безценен дар, Ани. Тя озарява със светлина душите ни, топли сърцата ни и дава криле на мисълта ни.
Random works
: ??:??