Mar 30, 2012, 9:49 PM

Цикъл 

  Poetry » Phylosophy
748 0 4

Тръгваме - спираме. Рутим - строим
върху крехки основи от заеми.
Смеем се - плачем. Тичаме - спим
във леглата на другите - заедно.
 

Сеем - изтръгваме. Даваме - искаме
светъл живот за децата си.
Крием се - сплашени. Смели позираме.
С нож и перо във ръката си.
 

Реални - измислени. Ведри - подтиснати
същите все си оставаме:
Нагло си търсим обятия разпнати,
крещейки "Сами се оправяме!!!"

© Александър Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??