Цвете от съня ми,
приказно вълшебно цвете,
недочувствано, недомечтано,
вплело корени в сърцето ми.
Цвете от съня ми,
необуздано, страстно, диво,
раздираш първо със бодли плътта ми,
а после с нежност ме опиваш.
Цвете от съня ми,
не посмях да те откъсна, да те имам винаги за мен.
И дори да си във чужди длани,
ще те жадувам вечно, от тебе запленен.
© Кит Кат All rights reserved.
..................
вплело корени в сърцето ми."
Харесах и го оценявам! Поздрави!