6 мая 2013 г., 12:42

Цвете от съня ми 

  Поэзия » Любовная
613 0 3

Цвете от съня ми,

приказно вълшебно цвете,

недочувствано, недомечтано,

вплело корени в сърцето ми.

 

Цвете от съня ми,

необуздано, страстно, диво,

раздираш първо със бодли плътта ми,

а после с нежност ме опиваш.

 

Цвете от съня ми,

не посмях да те откъсна, да те имам винаги за мен.

И дори да си във чужди длани,

ще те жадувам вечно, от тебе запленен.

© Кит Кат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??