Apr 24, 2010, 9:08 AM

Цветето от Небето 

  Poetry » Love
506 0 3

Цветето от Небето

/провокирано от "С дъх на рози" - Вирго99( Ася Толедо) /

Какво ти пречи да избягаш със мене?!?
Ключа от килията в джоба си носиш...
Знам, ако чуеш земята да стене -
цветя ще рисуваш... и сред тях ще си боса...

По своя рецепта с тъгата се бориш.
Тъмното пред теб глава е навело,
кога със звездите си нощем говориш,
по Млечния път щом си поела...

Отдавна си свикнала в плен да живееш,
а теб те пленяват съзвездия...
В картини предаваш ТУЙ ДЕТО ГРЕЕ,
вълшебно миксираш и земно и звездно.

Навярно си уморена да бъдеш все силна.
Да можех Цветето от Небето да видя...
Ще ми се късо да те помилвам...
Ще ми се за мига и Бог да завиди...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??