May 7, 2008, 5:14 PM

Цветно 

  Poetry » Phylosophy
678 0 10
Воал над воал - наслагани краски,
балон до балон - в разноцветни багри!
Докосват се магийно в здрача,
озаряват светлинката
като намек назаем,
от светъл спомен донасян,
с наполовина надежда,
символично измолена,
неустоимо пролетна,
като отнесено видение,
мъглявинно младостно
на усмихната снежинка,
танцуваща изящно,
като примамлива повърхност
до утаячно цветна същност...

... Или живяли сме, защото...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??