7.05.2008 г., 17:14 ч.

Цветно 

  Поезия » Философска
674 0 10
Воал над воал - наслагани краски,
балон до балон - в разноцветни багри!
Докосват се магийно в здрача,
озаряват светлинката
като намек назаем,
от светъл спомен донасян,
с наполовина надежда,
символично измолена,
неустоимо пролетна,
като отнесено видение,
мъглявинно младостно
на усмихната снежинка,
танцуваща изящно,
като примамлива повърхност
до утаячно цветна същност...

... Или живяли сме, защото...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??