Aug 23, 2020, 10:27 PM

Цветята 

  Poetry
732 0 0

колчем цветята
са свежи — лелеят за
любвекопнежи

 

колчем цветята
са свежи — нашепват за
любвестремежи

 

колчем цветята
са свежи — говорят за
любвеградежи

 

колчем цветята
са свежи — възторгват от
любвелетежи

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??