Nov 11, 2009, 4:50 PM

Цяла 

  Poetry
429 0 6



Бавно

облаци хапят небето,

чезне синьото

в тяхната паст.

Няма луна,

няма звезди.

Глух мрак.

Само

листа пожълтели

вятърът брули.

Поне дъжд

да засълзи…

 

А около ми

е светло,

в гърди песен трепти.

И съм пак

цяла,

защото с мен

си ти.

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??