Jan 16, 2008, 4:21 PM

Цялата любов 

  Poetry » Love
1529 1 14

  За  мъничко любов...

  Та  ти си цялата вселена

   и  аз  обгръщам   я

   със  двете  си  ръце.

    За мъничко  любов...

    Душата ми пленена,

    нашепва думи - ласки

    на  твоето  сърце.

    Усещам се всесилна

    и гледам надалече.

    И толкова богата!

    На всичко  съм готова.

    И мъничко любов...

    Не търся нея вече,

    защото имам  теб

    и цялата   любов.

 

 

  

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??