Sep 23, 2016, 5:17 PM

*** 

  Poetry » Other
706 0 0

Момиче, аз просто се влюбих.
Не мога да го опиша.
Ти промени значението на O-M-G.

 

Всеки ден се питам- 
Ако можех да намеря думите, които да кажа, тогава щеше ли все още да си там?

 

Защото "обичам те", никога не е достатъчно, затова седя безмълвен пред теб.

 

Но без теб, момиче, аз не съм добре.
Така, че искам да разбереш, че когато те хвана за ръка, значи те харесвам.

 

Бил съм самотен за дълго време.
Приятелите ми казват, че съм такъв мил човек.

 

Съжалявам, че боли, аз съм със сигурност идиот.
Аз не искам да бъда този човек, който те прави тъжна и те кара да плачеш отново.

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??