От малък са ме учили...
Че криво дърво се оправя...
но крив човек не!
И винаги съм се питал защо?
Казват, че кривите хора
са били просто нещастни деца!?
Без обич родени непрегръщани
и затуй са самотни и пълни със зло.
На тях искам да кажа и то от сърце,
не са ви криви добрите, та те имат сърце.
Спрете, огледало вземете и се погледнете.
Лесно се мъти вода, но в нея плувате вие!
© Ангел All rights reserved.