Jun 6, 2014, 9:27 PM

Да, ама не 

  Poetry » Phylosophy
383 0 0

 

 

 

       О, време! О, сънища злокобни!

 Днес ли, съдбо, ти решаваш? Да, ама не!

 Дали ще останат раните отровни,

 или ще ни дариш с обич мъничко поне.

  

 Да, ама не! - ехото отвръща.

 Смее се то: - ези или тура?

 Като монета съдбата ни обръща

 и остава нам да викаме: - Ура!

  

Любимец               5.ХII.2003 г.

© Костадин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??