Jan 24, 2009, 12:05 PM

Да бих била 

  Poetry
544 0 5
Да бих била,
а само бях...
Но можеше
да... бъда.
Когато
в себе си
прозрях
неистини.
Нелепо
беше.
Но бих...
Реших се,
за да бъда
такава,
друга,
по-различна,
но бих била?!
Не оптична
измама,
а...
съм себе си.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??