Oct 27, 2021, 8:12 PM

Да броя ме учи кака 

  Poetry » For kids
427 3 10

Едно зайче на полянка,
две ели му правят сянка.
Три сърненца тъй игриви,
четири са. И красиви.
Пет лисичетата мили,
шестото къде са скрили?
Седем пъти се броиха,
осем пъти. Все грешиха.
Девет пъти жълъд падна,
десет катерички гладни,
всяка жълъдчето чака.
Да броя ме учи кака.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??