27.10.2021 г., 20:12 ч.

Да броя ме учи кака 

  Поезия » За деца
418 3 10

Едно зайче на полянка,
две ели му правят сянка.
Три сърненца тъй игриви,
четири са. И красиви.
Пет лисичетата мили,
шестото къде са скрили?
Седем пъти се броиха,
осем пъти. Все грешиха.
Девет пъти жълъд падна,
десет катерички гладни,
всяка жълъдчето чака.
Да броя ме учи кака.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Да обогатим света на детските игри с броилки за най-малките »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??