Mar 20, 2009, 5:54 AM

Да бъда изненада 

  Poetry » Love
808 0 1

Искам да те изненадвам -

Да бъда нежен вятър

с дъх на пролет,

да бъда ураган след

свежа утрин,

да бъда дъжд в косите ти

и тиха песен след

тежък и безкраен

ден...

Да бъда сладък сън

или безсънна нощ...

Да бъда блясък във очите ти

и като сълза да се отроня,

когато спра да бъда

изненада...

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??