Feb 2, 2007, 8:35 PM

Да бъда себе си 

  Poetry
622 0 4

Не желая да бъда друга.

Аз съм оригинала –

ничие копие или подобие.

И демон, и ангел

да бъда, но

ничия друга.

Да бъда себе си –

да греша и

да си прощавам;

да падам духом и

да ставам, но

вярна на себе си

да оставам.

За това се боря.

За това живея.

За да оцелея

със своя собствен

товар да преживея.

Да помагам на други,

копнея!

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??