Mar 29, 2005, 10:55 AM

Да или не! 

  Poetry
1124 0 1
Дали сънувам
     или истина е това?
Дали бленувам
     или истина е това?
За мен желание най-голямо е това,
но дали и за теб е така?
Твоя поглед аз мечтая да съзра,
ако ли не, ще трябва да умра.
Твойте устни как жадувам да докосна,
ако ли не, на земята мъртъв ще се просна.
Твойто личице прекрасно,
толкова хубаво и ясно,
мойта (Име) тъй красива,
ах, как искам да направя най-щастлива.
Едва ли ще видя момиче по-прекрасно,
едва ли ще искам да целуна някого по-страстно.
Едва ли... просто думи вече нямам,
ще ме разбереш аз се искрено надявам.
Да истината е една,
това е моята мечта,
но аз не мога да реша,
защото ти принадлежа.
Изборът Богиньо е в Твоите ръце,
ти реши какво ще бъде: Да или Не

П.с. не искам да се знае на кого е посветено затова е написано (Име)

© Павел Стайков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??