Oct 12, 2016, 9:46 PM

Да летя 

  Poetry » Other
530 0 0


Мечтаех някога да мога да летя;
да не бъда прикована към земята...
но някой сряза моите крила
и ме заточи, да стоя в забрава.

 

 От всичко най желаех свободата –
далеч от всички; далеч от този свят,
да се почувствам поне за миг щастлива,
да осъзная, че няма само ад.

 

 Но уви, таз мечта остана
запечатана във моето сърце,
а аз съм в мрака, прикована
с титаниеви окови на ръце...

                         Soulbansheee

© F. G. R. All rights reserved.

Comments are more appreciated!! :)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??