Jul 20, 2006, 10:33 AM

Да можех 

  Poetry
654 0 18
Криле да бяха двете ми ръце
да грабна болката от теб,
с плясъка им да възвърна
усмивката на твоето лице!
Да бяха две реки очите,
Да бъдеш чист и прероден
бих те измила във сълзите
с любов да бъдеш сътворен!
А аз съм само влюбена жена,
единствено, което мога
е да редя молитви във нощта,
за теб с любов да моля Бога!
Плаках тихо във печал,
че ти от мен ще си заминеш,
помолих вместо теб, без жал
да тръгна, а ти да се усмихнеш!

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??