Feb 17, 2016, 10:41 PM

Да му имам мустака 

  Poetry » Humour
527 0 0

Да му имам мустака,

двата коня, файтон,

на Бай Ганю – простака,

с поизмачкан фасон.

 

Над дисагите в трена

той в купето пуфти,

слиза чак във Виена

и говори на „ти”.

 

Гюл продава в шишенца –

трупа пачки пари,

а ти пиеш си мента

в Гамбринос, до зори.

 

Днес купуваш ли Бентли

на любовница тук,

а в Италия – Тренто –

даваш вила на друг

 

и бръмчиш със Ферари

до морето на плаж,

в Мозамбик – на сафари,

яхта, гард-антураж,

 

разполагаш с валута

във валутния борд –

си персона прочута,

с диплома – от Оксфорд.

 

Ганьо с тези дисаги

за оплакване бил.

Във вода мътна вадиш

не рибок – крокодил!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??