Милост не искам,
даже и престорена....
Съжаление не търся, разбери!
Така ли можеш да отвърнеш само
на моята любов, на обичта ми...
Насила сякаш, като подаяние,
ме галиш и говориш...
Не знаеш що е ласка мила,
или нежен зов за любов взаимна
и "изгаряща" сърцето, със сила жива!!!
Студенината ти убива,
безразличието ти ме поразява, като гръм...
Така ли ти чувстваш, че е нужно
да отвърнеш на моите горещи чувства...
Ти знаеш ли какво е любов???
Защо при теб съдбата ме изпрати? -
Та ти си студен като лед!!!
Не си способен да повярваш,
че истински обича те човек...
Ти имаш ли сърце изобщо???
15.03.2009 година
© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.