Aug 20, 2011, 3:41 PM

Да се събудиш с любов 

  Poetry » Love
1418 1 50

Събуди се със слънчев лъч деня,
търкулна се една усмивка,
по паяжинка спусна се и спря
и в сънените ми очи надникна.


Дочу се звън на чашите с кафе,
заля ме на прегръдка топлината,
огледах се във погледа ти - кадифе,
на любовта ни вдишах аромата.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??