20.08.2011 г., 15:41 ч.

Да се събудиш с любов 

  Поезия » Любовна
1423 1 50

Събуди се със слънчев лъч деня,
търкулна се една усмивка,
по паяжинка спусна се и спря
и в сънените ми очи надникна.


Дочу се звън на чашите с кафе,
заля ме на прегръдка топлината,
огледах се във погледа ти - кадифе,
на любовта ни вдишах аромата.

© Жанет Велкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??