Да се влюбиш във някой на трийсет и три
е различно -
със калцирани вени от дозите зла прозаичност,
със пресъхнали страсти
от хиляди стари любови
и едва посъбрани прашинки надежда за нови,
да се влюбиш на трийсет и три
е почти невъзможно.
(ако не невъзможно, тогава – достатъчно сложно)
Няма как вкоренения страх
от очаквана болка
да загърбиш така, изведнъж.
Ужасно.
И толкова
предсказуемо случване на забравени вероятности.
© Ели All rights reserved.
Поздравления!!!