Aug 10, 2007, 2:35 PM

Да се влюбиш на 45 

  Poetry
1184 0 12
Да се влюбиш на четиридесет и пет

Да се влюбиш на двадесет и пет,
всичко е прекрасно,
но да се влюбиш на четиридесет и пет,
какво е, не е ясно.

Казват, че било е грях,
от хорски поглед щом се крием,
щом срещаме се все под страх
от чашата на любовта да пием.

Да водиш със себе си войни,
това е нещо невъзможно,
победеният ще бъдеш ти,
защо е всичко толкоз сложно.

Казват, че времето лекувало,
но не си на двадесет и пет,
а чувството в душата е нечувано
и иска да живее в теб.

Години като миг отлитат,
животът покрай нас минава,
пътища не се преплитат,
но искрата в нас остава.

 



© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??