Sep 4, 2022, 11:36 AM

Да се влюбиш отново 

  Poetry » Love
198 0 1

Да се погледна отново през очите ти.
Да потъна в дълбокия син океан.

Държаща ръката ти здраво,
и пръстите вплетени в едно цяло.

Сърцето да бие в ритъм очестен, както преди.

Жаравата тлее,но ето вече пламти.

Огънят бушува в наще сърца,като буря преижда и остава така.

Времето спира някак за миг, ето отново е вчера и отново си тук. 

© Женя Германова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??