Oct 3, 2009, 11:36 AM

Да си... 

  Poetry » Love
629 0 7



не искам

само да виждам лицето ти

искам

да почувствам ръцете ти

трепета на устните

да вдъхна аромата ти

и усетя допира

до най-нежните кътчета

там

където се ражда мечтата

искам да си до мен

да си с мен

да си в мен

докато

булото на плътта се разкъса

и се пръсне

звезда

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??