May 6, 2009, 8:45 PM

... да си ти... 

  Poetry » Love
722 0 0

... да си ти...

 

 

Всеки път, когато видя кола,

се надявам вътре да си ти.

Всеки път, когато чуя глас да ме вика,

се обръщам, защото вярвам, че си ти.

 

 

Днес слънцето грее навън,

но бури от дъжд са вътре в мен.

Сега гледам звездите,

търсейки твойте очи.

 

 

Спомням си, ти ми каза,

че няма смисъл от това между нас.

Спомням си и се мразя,

че със сърцето си чух думите ти в онзи час! 

© Петя Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??