Jul 18, 2009, 1:11 PM

Да спрем дотук... 

  Poetry » Love
627 0 2
Да спрем дотук, докато още ни е хубаво!
Ти покани ме пак на бала на звездите - като за последно -
да сме прегърнати в лунен танц пак страстно до разсъмване,
а после, понесени на приливната нежност на вълните,
да се изгубим в глъбините на морето,
като пясъчна безбрежност,
огрели ни, лъчите утринни ще ни помолят
да съхраним щастливите ни мигове,
до края, в спомените кехлибарени

слънчево да топлят!
 Да спрем дотук, докато още ни е хубаво!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за споделеното усещане!Прегръдки от мен!
  • Идеята е много мъдра, а емоцията, невероятно искрена. Чувствата преливат в нюансите на тъгата и влюбеността. Докосна ме. Поздрав!
Random works
: ??:??