Jul 3, 2009, 11:28 PM

Да сънуваме 

  Poetry » Love
731 0 7

 


искам

да сънуваме заедно

ще съм лунна

безмълвно ласкава в съня ти

или пък слънчева

с усмивки топлeща те

 

искаш ли да сънуваме

ето

очи затварям

и съм с теб

галя меки къдрици

високо чело докосвам

вежди

и ресници

устни

и брадичка

очакваща

под нея да се сгуша

или може би

без да спирам

да продължа да те рисувам

и да сънувам

 

а ти какво сънуваш

хайде заедно

искаш ли

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??